Kiadó Iroda – Debrecen (ID2049)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 2049

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Kiadó iroda Debrecen belvárosában – Kiváló elhelyezkedés a Piac utcán!

Ingatlan jellemzői:

Elhelyezkedés: Az ingatlan a Piac utca szívében található, Debrecen belvárosának központjában. A kiváló közlekedési lehetőségek és a gazdag infrastruktúra ideálissá teszik mindennapi tevékenységei számára.
Kiváló felhasználási lehetőségek: Ez a sokoldalú ingatlan tökéletes választás irodának vagy lakásként való hasznosításra is. A lehetőségek szinte korlátlanok!
Stílus és tér: A társasház polgári stílusban épült, melynek köszönhetően tágas, napfényes, magas belmagasságú szobák vannak kialakítva. Az ingatlan teljes körű belső felújításon esett át, így a modern elvárásoknak minden tekintetben megfelel.
Kényelem: Az ingatlanban központi fűtés és hűtő-fűtő klíma is található, amely az év minden szakában kellemes környezetet biztosít. A fürdőszobában jelenleg két WC és kézmosó található, amelyek lehetővé teszik az ingatlan átalakítását lakásként is.
Üzleti lehetőségek: Az ingatlan számos üzleti tevékenységhez kínál kiváló környezetet, ideális választás ügyvédi irodának, közjegyzői irodának, orvosi rendelőnek, könyvelő irodának vagy más gazdasági tevékenységek folytatására alkalmas vállalkozásnak. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy parkoló udvar, amely nagyban segíti az üzleti vendégforgalom lebonyolítását.
Plusz szolgáltatások: Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!  Ha hitelre van szüksége, vegye igénybe hitelügyintéző szolgáltatásunkat, ahol szakmailag magasan képzett tanácsadónk segít Önnek! 
Ingatlan részletei:

Szobák száma: 3
Alapterület: 102 m2
Emelet: Első emelet
Fűtés: Távfűtés
Építés éve: 1965
Falazat: Tégla
Állapot: Újszerű
Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál Debrecen belvárosában. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Hívjon minket most!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook