Hiteligénylés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy segíthessünk neked a hiteligénylésben.

Milyen hitelre van szükséged?*
Mekkora összegű hitelre van szükséged?*
Futamidő (év)*
Futamidő (év)*
Mennyi a nettó jövedelmed?*
Mióta dolgozol a mostani munkahelyeden?*
Van e meglévő hiteled? *
Meglévő hitel teljes összege*
BAR listán szerepelsz-e? *
Adtál e be hitelkérelmet az elmúlt 30 napban bármelyik bankhoz? *
Vezetékneved*
Keresztneved*
E-mail címed*
Telefonszámod*

Teljes körű hitelügyintézés:

Célunk, hogy az összes banki ajánlat közül a legkedvezőbbet találjuk meg számodra! Az elsődleges előnyünk az, hogy egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot. Számodra idő és energia megtakarításával segítünk a hitelkondíciók és ajánlatok közötti eligazodásban. Ennek köszönhetően Neked nem kell külön-külön az összes bankot körbe járnod, így időt és erőfeszítést pazarolnod a különböző ajánlatok összevetésére. Az ügyfélközpontúság az egyik legfontosabb érték számunkra. Szakértő csapatunk mindig igyekszik segíteni az optimális döntések meghozatalában. A mi célunk az, hogy a lehető legsimább és legkedvezőbb megoldást találjuk meg a számodra. Köszönjük, hogy minket választasz!

CSOK és FALUSI CSOK ügyintézése:

A CSOK és falusi CSOK igénylés folyamata komplex és időigényes lehet, de ne aggódj! Mi itt vagyunk, hogy könnyebbé tegyük az otthonteremtés útját és az aláíráson kívül minden feladatot átvállalunk az ügyintézés folyamán.

Mire számíthatsz, ha minket választasz?

  1. Tapasztalt csapatunk rendelkezésedre áll, hogy iránymutatást adjon az ügyintézés során.
  2. Ne aggódj a papírmunka miatt sem. Mi intézzük az összes adminisztratív lépést helyetted.
  3. Tudjuk, hogy a jogszabályi előírások betartása kulcsfontosságú. Mi biztosítjuk, hogy minden
    feltételt és szabályt maradéktalanul teljesíts.
  4. Számos pénzintézet szakértőivel együttműködve gyorsítjuk fel a folyamatot, hogy minél
    előbb hozzájuthass a megérdemelt támogatáshoz.

Az otthonteremtés most könnyebb mint valaha! Bízd ránk a CSOK ügyintézését és élvezd a zökkenőmentes otthonteremtés előnyeit! Ne vesztegess időt és energiát bürokráciával. Hívj minket most és segítünk elérni álmaid otthonát!

Babaváró hitel:

A babavárás időszaka sok kérdést és kihívást hoz magával, és mi itt vagyunk, hogy támogassunk a hitelfelvétel során. A babaváró hitel egy fontos mérföldkő az életetekben, és mi ebben szeretnénk segíteni. Egyetlen helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot, így könnyen és gyorsan megtalálhatjátok a legkedvezőbb lehetőséget a babavárásra. Ne habozzatok, használjátok ki az államilag támogatott babaváró hitel lehetőségét! Kamatmentes és szabadon felhasználható hitel állami támogatással, ingatlanfedezet nélkül. Fordítsátok azt arra, amire csak szeretnétek, és lépjetek közelebb az álmaitokhoz!

Folyószámla nyitás:

Nincs még folyószámlád, vagy váltani szeretnél? Most könnyebb, mint valaha! Megnyitjuk folyószámládat bármelyik banknál, és segítünk az átállásban. Gyors, egyszerű, és nincs többé felesleges bürokrácia! Váltani most, velünk könnyedén!

Ingyenes értékbecslés:

Ingatlanközvetítési megbízásod mellé most ingyenes értékbecslést kapsz tőlünk!

Ha velünk értékesíted vagy kiadod ingatlanodat, nem csak tapasztalt közvetítőre, de egyúttal ingyenes értékbecslésre is számíthatsz. Segítünk meghatározni ingatlanod valós értékét, hogy a legjobb döntéseket hozhasd. Bízz ránk, és számíts a legmagasabb szintű szakértelmünkre és kényelemre az ingatlaneladás folyamatában!

Ingyenes nyilvántartásba vétel:

El szeretnéd adni ingatlanodat? Bízd ránk! Ingyenesen nyilvántartásba vesszük, sikerdíjat csak akkor kell fizetned, ha ténylegesen mi értékesítjük az ingatlanodat!

Nálunk nincs kockázat, csak az eredmény számít. Higgy bennünk, és hagyd, hogy profi csapatunk segítsen eladni ingatlanodat. Csak akkor fizetsz, amikor sikerrel járunk! Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma, hogy elindítsuk az értékesítés folyamatát!