Eladó Vendéglátó – Szentpéterszeg (ID1128)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 1128

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Jelenleg is működő vendéglátó egység (SÖRÖZŐ/PRESSZÓ) eladó Szentpéterszegen, nagyon jó helyen

– Az 1970-es években készült és a 2000-es években felújított épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Alapja beton, falazata tégla, héjazata cserép.

– A vendéglátó egységben a vendégtér két részből áll, ezek egymástól teljesen elválaszthatók illetve összenyithatók. Így, attól függően, hogy hány vendégre számítanak lehet kisebb vagy jóval nagyobb rendezvénytér használatában is gondolkodni.

– Az eladó/rendezvénytéren kívül vannak az épületben tárolók, mosdók a vendégek valamint a személyzet számára, közlekedő és raktárhelyiségek.

– A burkolat szép állapotú mázas kerámia, a fűtéshez rendelkezésre áll egy gázkazán radiátoros hőleadással, de megoldották a fával történő fűtést is cserépkályha segítségével, mely az egyik eladótér fűtésére tökéletesen megfelel.

– A 446 nm telken megoldott a gépkocsival érkező vendégek parkolása is, saját autó számára 2 garázs is rendelkezésre áll, melyek közül az egyiknél kisebb felújítás már aktuális lehet.

– Az egységet jelenleg bérlő üzemelteti, aki, ha az új tulajdonos csupán befektetési céllal venné meg az üzlethelyiséget, de saját maga nem kívánja működtetni, szívesen bérelné és üzemeltetné továbbra is.

Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérjük hívjon, vagy írjon nekünk és tekintse meg mihamarabb!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook