Eladó Vendéglátó – Hajdúszovát (ID782)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 782

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Üzleti Élet Kiváló Lehetősége Hajdúszováton!

Eladásra kínálunk egy egyedülálló lehetőséget Hajdúszovát szívében, egy 137 négyzetméteres, még kihasználatlan, de teljesen megépített épület formájában. Ez a kiváló ingatlan ideális vállalkozás elindításához vagy fejlesztéséhez, legyen szó élelmiszerbolt, kocsma vagy más vendéglátó egység megnyitásáról.

Az ingatlan egyedi előnyei között említhetjük a környezetében található melléképületeket és raktárakat, amelyek további tárolóhelyet vagy kreatív lehetőségeket kínálnak az üzleti tevékenység kibővítéséhez.

A fűtést gáz konvektorok biztosítják, ami hatékony és gazdaságos megoldást kínál az épület komfortjának biztosításához.

Fontos tudni, hogy az ingatlan jelenleg még nem rendelkezik lakhatási engedéllyel. Azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy egy kis kreativitással és vállalkozói szellemmel egy olyan sikeres vállalkozást alakítsunk ki, amely kihasználja ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező helyet.

Ha elgondolkodott már azon, hogy saját vállalkozásba kezdjen, vagy szeretné meglévő üzletét egy jobb helyre helyezni, ne habozzon! Ez az ingatlan minden lehetőséget magában hordoz arra, hogy a vállalkozásának lendületet adjon.

Megtekintésért hívjon most! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy személyesen is megtekinthesse, milyen fantasztikus projekteket valósíthat meg ezen a páratlan ingatlanon keresztül. Bátran lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk a további lépésekben és válaszolhassunk az esetleges kérdéseire.

Vállalkozzon velünk a jövőbe, és alakítsa át ezt az ingatlant a sikeres vállalkozása központjává!
 
 

 

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook