Eladó Üzlethelyiség – Hosszúpályi (ID748)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 748

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Vállalkozók és befektetők figyelem! Hosszúpályi központjában egyedülálló lehetőség várja Önt!

Eladásra kínálok egy kivételes lehetőségeket rejtő ingatlant Hosszúpályi központjában. Az épület két különálló üzlethelyiségből áll, melyek rugalmasan egyben vagy külön-külön is megvásárolhatók!

A jelenleg nem üzemelő üzlethelyiségek a vállalkozások és befektetések számára ideális lehetőséget jelentenek. A város központi elhelyezkedése és az ingatlan kiváló láthatósága garantálja, hogy bármilyen üzleti tevékenység számára vonzó célpont lehet.

Az ingatlanhoz tartozik egy tágas udvar is, amely tökéletesen alkalmas tárolásra vagy parkolásra. Itt könnyedén megoldhatók a logisztikai és parkolási igények, így üzleti vállalkozása zavartalanul működhet.

Ne habozzon, hívjon még ma, hogy egy személyes megtekintés keretében felfedezze az ingatlan rejtett lehetőségeit! Legyen részese ennek a különleges ajánlatnak, és tegye meg az első lépést a sikeres vállalkozás vagy befektetés felé!

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről! Hívjon most, hogy megtekinthesse és saját szemével tapasztalja meg az ingatlan potenciálját!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook