Eladó Lakás – Püspökladány (ID810)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 810

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Két egymástól külön helyrajzi számon lévő lakás egy épületen belül várja új gazdáját.

Elhelyezkedés és Leírás: Püspökladány egyik kellemes részén található ez a két lakás, a Maros utcában. Az eladó ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék két külön lakást együtt megvásárolni. Az ingatlanban összesen 5 tágas szoba található, amelyek lehetőséget adnak a változatos elrendezésre és funkcióra.

A földszinti lakás területe 77 négyzetméter, és itt 3 kényelmes szoba található. A második emeleti lakás pedig 65 négyzetméteres, 2 szobával rendelkezik. Mindkét lakás sajátos hangulatot áraszt, és a változatos padlóburkolatok, mint a kerámialap, padlószőnyeg és simított beton, még tovább kiemelik az ingatlan karakterét.

Az ingatlan állapota felújítandó, ami azt jelenti, hogy itt a lehetőség nyílik saját elképzeléseinek megvalósítására, és álmai otthonának kialakítására. A 3 méter alatti belmagasság a térérzetet növeli, és a központi fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

Ha szeretné közelebbről megtekinteni az ingatlant, állunk rendelkezésére. Kérjük, hívjon minket vagy írjon nekünk az időpont egyeztetés érdekében. Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget egy saját stílusú, felújított otthon megszerzésére Püspökladány szívében!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook