Eladó Iroda – Debrecen (ID2031)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 2031

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Eladó ingatlan Debrecen belvárosában, a Piac utcán!

Ingatlan jellemzői:

Elhelyezkedés: A Piac utca Debrecen belvárosának szívében található, kiváló közlekedési lehetőségekkel és infrastruktúrával rendelkezik.
Felhasználási lehetőségek: Ez az ingatlan több célú hasznosításra alkalmas. Akár irodának, akár lakásként szeretné használni, itt mindkét lehetőség nyitva áll.
Stílus és tér: A társasház polgári stílusban épült, és tágas, napfényes, magas belmagasságú szobákkal rendelkezik. Az ingatlan teljes körű belső felújításon esett át, így minden a modern elvárásoknak megfelel.
Komfort: A központi fűtés mellett hűtő-fűtő klíma is fel van szerelve az ingatlanban, így az év minden szakában kellemes hőmérsékletet biztosít.
Fürdőszoba: A fürdőszobában jelenleg két WC és kézmosó található, ami lehetővé teszi az átalakítását lakásként való használatra is.
Hasznosítási lehetőségek: Az ingatlan számos üzleti tevékenység számára kiválóan alkalmas, mint például ügyvédi iroda, közjegyzői iroda, orvosi rendelő, könyvelő iroda vagy egyéb gazdasági tevékenységeket folytató cégek számára. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy parkoló udvar, ami kiválóan megkönnyíti az üzleti vendégforgalom lebonyolítását.

Extra szolgáltatások: Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, vegye igénybe hitelügyintéző szolgáltatásunkat, ahol szakmailag magasan képzett tanácsadónk segít Önnek! Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Ingatlan részletei:

Szobák száma: 3
Lakóterület: 102 m2
Emelkedő: Első emelet
Fűtés: Távfűtés
Építés éve: 1965
Falazat: Tégla
Állapot: Újszerű

Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál Debrecen belvárosában. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kérdése van vagy szeretne további információkat kapni? Hívjon minket most!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook