Eladó Építési telek – Derecske (ID872)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 872

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Szuper lehetőség építkezőknek Derecskén!

Ha régóta vágytál arra, hogy megvalósítsd álmaid otthonát saját elképzeléseid szerint, akkor ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Eladó egy 1906 négyzetméteres telek Derecskén, amely ideális alapja lehet új életed új fejezetének. A telek teljesen üres, így minden lehetőség adott, hogy a saját elképzeléseid szerint formálhasd meg.

Fontos tudni, hogy a telek jelenleg még nem rendelkezik közművekkel, azonban ennek ellenére a környék minden kényelmi szolgáltatáshoz könnyen elérhető. A telek 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik, így bőséges teret kínál az álomházad megépítéséhez.

Kerítés jelenleg nincs a telek körül, így teljesen szabad kezet kapsz a tervezés során. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és hozd létre azt az otthont, amit mindig is szerettél volna!

Ne habozz, mert ez az egyedülálló lehetőség hamar elkelhet. Ha szeretnél több információt kapni, vagy megtekintenéd a területet, hívj a megadott telefonszámon: +36704119139

Várjuk érdeklődésedet és segítünk minden kérdésedben az új otthonod megteremtésével kapcsolatban!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook