Eladó Családi ház – Derecske (ID2556)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 2556

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Hajdú-Bihar megye folyamatosan fejlődő, szép kisvárosában, Derecskén – mely a híres fürdőváros, Hajdúszoboszló közelében helyezkedik el – dupla komfortos, igényesen felújított családi ház új tulajdonosát várja.

– A kétszintes lakóház parkosított, térkövezett udvarral, rajta két állásos garázzsal+ különálló kétszobás, összkomfortos lakással rendelkezik. Ez a beton alapú, tégla falazatú, tágas családi ház 1982-ben épült.

– Folyamatos felújítás során a tulajdonosok még korszerűbbé alakították az ingatlant, valamint a 10 cm szigeteléssel és napkollektor felszerelésével energiatakarékosabbá is tették.

– Az elkészült fotókon is látszik, hogy csak minőségi anyagokat, eszközöket használtak az építkezés, felújítás során (pl. a lépcső, a fürdőszobák burkolatai és berendezésük, konyha beépített bútorai, külső és belső nyílászárók stb.)

–  A helyiségek funkciójuknak megfelelően, igényes mázas kerámiával vagy laminált padlóval burkoltak.

– A földszinten kapott helyet egy gyönyörű világos előszoba, kényelmes nappali, egy szoba gardróbbal, fürdőszoba (zuhanyzóval és külön wc-vel), a háziasszonyok minden igényét kielégítő konyha és mosókonyha. A kazánház is a földszinten található hatalmas beépített szekrénnyel és hátsó kijárattal az udvarra.

– A tetőtérben helyezkedik el 2 szoba külön gardróbokkal, és egy csodás fürdőszoba sarokkáddal.

– Az elektromos redőnyöknek köszönhetően egy kézmozdulattal világossá tehetjük vagy besötétíthetjük a szobákat és egyéb helyiségeket.

– A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja, de a napenergia hasznosítása miatt a tulajdonosok az elmúlt évben sem fűtésre, sem villanyra nem költöttek. A nappaliban és a három szobában klíma is rendelkezésre áll, ami természetesen fűtésre is alkalmas, a nyári melegben viszont hűtéssel segítheti a kellemesen hűvös benti hőmérséklet elérését. A konyhában és a nappaliban elektromos kandallók teszik szebbé a helyiségeket.

– A kétállásos garázsba gépkocsival a térkövezett bejárón juthatunk el, melyhez teljes kényelmet biztosítanak az elektromos kapuk.

– A hátsó épületben található 2 szoba, konyha, fürdőszoba, amely zuhanyzóval ellátott és külön wc. Igényesen felújított, szép burkolatokkal rendelkezik, fűtését gáz-konvektorok biztosítják, a melegvizet pedig villanybojler.

– A bejárat melletti kis terasz lehetőséget ad pihenésre, kávézásra.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodás ingatlana, kérem keressen bizalommal!

Virtuális séta az ingatlanról: https://www.tiktok.com/@devingbt/video/7384104452497739041

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook