Eladó Családi ház – Derecske (ID2603)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 2603

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

TIÉD LEHET EZ AZ ÁLOMOTTHON:
4 millió önerő + 11 millió babaváró + 50 millió CSOK Plusz

A hiteligénylésben is segítünk! :)

Gyönyörűen felújított családi ház eladó Derecskén!

A ház felújításánál fontos volt az energia hatékonyság, így a rezsiköltség a ház méretéhez képest rendkívül alacsony. Két légkondi került telepítésre, ami nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlan falazata tégla, alapja pedig beton. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, beleértve a bejárati ajtókat is.  Minden helyiségben redőny van.
A fűtést gázkazán biztosítja, a nappaliban padlófűtéssel és radiátorokkal, a többi helyiségben pedig radiátorokkal. Az elektromos hálózat és a víz vezetékek is újak!

A földszinten egy előszoba+konditerem van, melyből tovább haladva érjük el a kondizás után jól megérdemelt zuhanyt, wc-vel, és a mosókonyha is ezen a szinten található.

A fél emeleten egyből a konyhába érkezünk, és itt található a hátsó kijárata is a háznak még egy előszobával. A hatalmas és fényes nappali-étkezőbe továbbhaladva érjük el a harmadik főbejáratot, és itt található külön helyiégben a wc és a fürdőszoba, ahol sarokkád és zuhanyzó is várja új tulajdonosát. Itt még egy beépített szekrény teszi lehetősvé a törölközők és egyéb háztartási kellékek elrejtését is.

Az 1. emeleten 2 szobát találunk, egyikből aranyos kis terasz nyílik, az emeleten pedig újabb 2 szoba van, a folyosón pedig még egy beépített szekrény.

A házba tehát a képek alapján is jól láthatóan gyönyörű burkolatok kerültek minden helyiségbe, és a fürdőszobák csempéi is meseszépek.

Az 1085 négyzetméteres telken jutott hely egy nagy melléképületnek, amely akár garázsként is funkcionálhat, vagy lehet még műhely, tároló is. Hátul füves terület várja a gyerkeket, felnőtteket egyaránt. 

A ház aszfaltútról megközelíthető, járda, közvilágítás várja az ide költözőket. A környékben boltok, posta, iskola, óvoda, bölcsőde stb. található. Debrecen csupán 22 km, de mivel az autópálya lehajtó már Derecskét is érinti, így akár 8-10 perc alatt elérhető a repülőtér, a déli ipari park és Debrecen központja is.

 

Virtuális sétát tehet az ingatlanban tiktokon: @devingbt

Hívjon most és tekintse meg mihamarabb!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook