Sátoraljaújhely

8.000.000 Ft

18.984
ID: IBSU2101112
Eladó Ház / Családi ház
Sátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó HázSátoraljaújhely Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 3980 SátoraljaújhelyTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 170 m2
Szobaszám 4Szerkezet Egyéb
Állapot FelújítandóSzintek száma az épületben 1 szintes
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenParkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban Igen

Leírás

Eladó Sátoraljaújhelyen, belvároshoz nagyon közeli 170 nm alapterületű családi ház, mely igen leromlott állapotban van, Így az ingatlan CSOK-ra nem alkalmas, valamint lakáshitel sem igényelhető a megvásárlásához.

Azonban felújítás után remek otthon vagy akár vállalkozási tevékenységre is alkalmas ingatlan is kialakítható, mivel a városon belül nagyon jó elhelyezkedéssel bír.

A földszintes ház vastag falai kőből készültek, alatta pedig pincehelyiség található. Az udvar macskakővel kirakott és a ház mögött szintén megújításra váró pihenőkert is található.

A ház előtér, három nagyméretű (25 nm és afölötti nagyságú) és egy kisebb egész szoba (12 nm), konyha, fürdőszoba és télikert helyiségekből áll.
Hőszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre, melyek illenek a régi polgári stílusú lakáshoz. A fűtés gázkazánnal lehetséges.

Ha érdekli Önt ez az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem, hívja a megadott telefonszámot