Sáránd

39.900.000 Ft

109.121
ID: SA210527
Eladó Ház / Családi ház
Sáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó HázSáránd Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4272 SárándTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 223 m2
Szobaszám 2 + ½ Építés éve 1975
Költözhető azonnalSzerkezet Tégla ház
Telek terület 1353 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Erkély mérete 2 m2Terasz 21 m2
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Utcára néző
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Tehermentes
Kandalló
Terasz
Beépített konyha

Leírás

Sárándon téglafalazatú, 1975-ben épült, 2002-ben kívül-belül felújított, és bővített, tehermentes, azonnal költözhető, bútorozott családi ház eladó.

A kétszintes ház elrendezéséből adódóan két különálló lakásként is használható, így két generáció is kényelmesen elfér itt úgy, hogy egy tágas, szép nagy házban, mégis különálló lakásokban lakhatnak, ha úgy szeretnék.

Természetesen nagyobb létszámú családnak is ideális lehet az öt szobával, két kádas fürdőszobával+ egy mosdóval (melyben zuhanyzó és WC került kialakításra) + még két különálló WC helyiséggel rendelkező otthon, melynek udvarán szalonnasütő és filagória is rendelkezésre áll a szabadidő kellemes eltöltéséhez, ugyanakkor kertészkedésre is bőven jut hely.

A ház földszintjén az alábbi helyiségek találhatók: két szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, kazánház-mosókonyha, közlekedő, fürdőszoba, WC helyiség, még egy mosdó (ahol zuhanyzó és WC kapott helyet).
Az emeleten 3 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, közlekedő és WC áll rendelkezésre.

A fűtés gázzal történik, radiátoros hőleadással, emellett még egy vízteres kandalló is rendelkezésre áll, ami nem csupán meleget adhat, hanem hangulatossá teheti a téli estéket is.

Az eredeti, 1975-ben épült ház bővítésére valamint a meglévő épület felújítására 2002. évben került sor. Ekkor tulajdonosai a földszinti részt is bővítették, annak déli tájolású oldalához való hozzáépítéssel kerültek végső kialakításra a fentebb felsorolt helyiségek, valamint egy garázs és terasz.

Az ingatlanon ezeken túl még jó állapotban lévő gazdasági épületek is vannak.

Ha a képek illetve a leírás alapján megtetszett önnek az ingatlan, és szeretné megtekinteni, kérem hívjon vagy írjon nekünk, hogy a megtekintéshez időpontot egyeztethessünk.