Eladó Vendéglátó – Hajdúszovát (ID768)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 768

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Vállalkozók és befektetők figyelem!

Kiváló lehetőség Hajdúszováton! Eladásra kínálunk egy sokoldalúan felhasználható ingatlant Hajdúszovát szívében. Az ingatlan jelenleg jól működő kocsmaként üzemel, azonban a tágas alapterületének és a nagyméretű teleknek köszönhetően többféle üzleti tevékenység vagy vállalkozás számára kiváló választás lehet, akár tüzép telepként is. Az ingatlan kitűnő elrendezése és mérete lehetővé teszi számos üzleti ötlet megvalósítását. Legyen szó akár egy modern borozóról, egy barátságos büféről vagy éppen egy praktikus tüzépről, itt minden lehetőség adott. A jó állapotú ingatlan készen áll az új tulajdonos kreatív elképzeléseinek megvalósítására. Az ingatlan könnyen megközelíthető helyen található, a város központjához közel, így a vendégforgalom biztosított. Az egyedi telekterület pedig lehetőséget ad további bővítésekre vagy akár kültéri rendezvények, teraszok kialakítására is. Ne hagyja ki ezt az izgalmas befektetési lehetőséget! Érdeklődni és időpontot egyeztetni a 0670/411-91-39-es telefonszámon lehet munkanapokon 10:00-17:00 között. Vegye fel a kapcsolatot még ma, és tegyen az álmai vállalkozásának útjára!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook