Eladó Családi ház – Tiszacsege (ID796)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 796

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Családi ház Tiszacsegén – Kiváló Otthon Várja Önt!

Eladásra kínálunk egy varázslatos 2000-es években épült családi házat, amely ideális otthont nyújt Tiszacsege csendes és békés környezetében. A ház 3 szintes kialakításának köszönhetően elegendő tér áll rendelkezésére a kényelmes életvitelhez és kreatív terveinek megvalósításához.

Az ingatlan tágas, 160 nm-es alapterülettel büszkélkedhet, amelyben mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Az 4 kényelmes szoba, az előszoba, a 2 fürdőszoba és az előtér mellett, a konyha, a kamra és a praktikus gardrób is a mindennapokat szolgálják. A szobák meleg parkettával burkoltak, ami otthonos és meghitt atmoszférát teremt, míg a többi helyiség kellemes kerámialapos burkolattal rendelkezik.

Az ingatlan alsó szintjén megtalálható egy tágas, 75 nm-es pince, amely sokféle lehetőséget kínál a tárolásra vagy akár hobbi tevékenységeknek. A kazánház pedig biztosítja a hatékony fűtést a hidegebb napokon. Emellett a házon belül található egy kényelmes garázs is, amely védelmet nyújt autójának.

A közművesítésről sem kell lemondania, hiszen a víz és a villany már be van vezetve az ingatlanba. A fűtést modern gázkazán szolgáltatja, és bár a gázóra jelenleg szállítását szünetelteti, új tulajdonosként lehetősége lesz azt újra üzembe helyeztetni.

Az ingatlanhoz egy kiterjedt, 819 nm-es telek tartozik, ahol bőséges lehetősége van a kertészkedésre vagy akár egy kényelmes kerti pihenőhely kialakítására.

Ha elbűvölte ez a csodálatos családi ház, és szeretné személyesen is megtekinteni, ne habozzon! Hívjon minket vagy írjon üzenetet, hogy egyeztethessünk egy időpontot az ingatlan megtekintéséhez. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját szemével lássa a potenciált és a kényelmet, amit ez az ingatlan nyújtani tud Önnek és családjának.

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook