Eladó Családi ház – Hosszúpályi (ID1586)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 1586

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Eladó Családi Ház Hosszúpályiban – Kiváló Infrastruktúrával és Kényelmes Elhelyezkedéssel!

🏡 Ingatlan Leírás: Ezen a bájos, világos és jó állapotú családi házon belül 3 tágas szoba található. Az ingatlan gázkonvektor fűtéses, így melegen tarthatja otthonát a hidegebb napokon is. Az épület Debrecentől mindössze 20 km, az épülő akkumulátor gyártól 20 km, valamint a fejlesztés alatt álló BMW gyártól 30 km távolságra helyezkedik el. A telek területe 945 m2, amely rengeteg lehetőséget rejt magában.

🌳 Udvar és Telek: Az aszfaltos úton könnyen megközelíthető ingatlan udvarán lehetőség nyílik egy kényelmes pihenőhely kialakítására, ahol a család összegyűlhet, vagy ahol akár egy gyermekbarát játszótér is kialakítható. Azoknak, akik a kertészkedést kedvelik, van lehetőség konyhakert létrehozására, illetve akár gyümölcsfák ültetésére is. Az udvaron található egy 2 állásos garázs és egy kisebb tároló is, amely ideális lehet extra tárolóhelyként.

🛣️ Elhelyezkedés és Infrastruktúra: Az ingatlan egy aszfaltos utcában található, ami könnyűvé teszi az odajutást. A ház kiváló választás lehet azoknak, akik kényelmes otthonra vágynak, miközben könnyen elérhetik a környéken található intézményeket és szolgáltatásokat. A buszmegálló mindössze 70 méterre van az ingatlantól, de gyalogosan is csupán 10-12 perc alatt elérhetőek az iskola, polgármesteri hivatal, gyógyszertár, posta, piac és egyéb fontos helyek.

💰 CSOK Igénylés: Az ingatlan alkalmas a CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénylésére is, így könnyebbé tehető az új otthon megvásárlása.

📞 Érdeklődés és Megtekintés: Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az ingatlan, ne habozz hívni most! Azonnal megtekintheted és felfedezheted az ingatlan minden előnyét.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívj most, hogy megtudj többet és élőben is megnézhesd ezt az igazán különleges családi házat!

Virtuális sétát tehet a lakásban a következő linkre kattintva:

https://www.tiktok.com/@jeremcsuk_kadar_nikolett/video/7281273788791049505

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook