Eladó Családi ház – Derecske (ID855)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 855

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT családi ház Derecske frekventált részén eladó!

Hajdú-Bihar megye folyamatosan fejlődő, szép kisvárosában Derecskén, Debrecentől mindössze 22 km távolságra (mely autópályán 8 perc alatt megtehető), egy összkomfortos, felújított családi ház új tulajdonosát várja!

A tégla alapú (belül minden helyisége beton alappal rendelkezik), vályog falazatú egy szintes lakóház udvarral, rajta különböző melléképületekkel rendelkezik. A telek új, alig pár éves lemez kerítéssel lett ellátva az utcafronton.

A 2022. évben végzett felújítás során korszerűbbé tették az ingatlant. Az új műanyag bejárati ajtón belépve az előszoba tárul elénk, ahová vízálló laminált parketta lett beépítve, egyenesen tovább haladva a konyha-étkező (itt szintén vízálló laminált parketta található), melyből jobbra és balra is egy-egy szoba nyílik. Jobb oldalra tovább haladva tudunk még a teljes körűen felújított, új burkolatokkal és szaniterekkel ellátott, vadonatúj melegvizet biztosító bojlerrel felszerelt fürdőszoba, mely kapott egy új műanyag nyílászárót is.

A ház minden helyiségébe energiatakarékos LED lámpák lettek felszerelve, amelyek szép, modern hatást keltenek. Újak a kapcsolók és a konnektorok is. A villany vezetékek a régiek, de az újonnan felszerelt fűtő panelek és a légkondi biztonsága miatt ezekhez külön, új vezetékek lettek kiépítve.

Az ingatlan fűtését a nagy szobában gáz-konvektor biztosítja, a kis szobában új hűtő-fűtő legkondi, a konyha-étkezőben elektromos fali fűtőpanel, a fürdőszobában pedig egy törölközőszárító elektromos radiátor, hogy az új Tulajdonos kényelmét szolgálja a törölközők szárításában is.

Az ingatlan megközelítését autóval szilárd burkolatú út biztosítja, gyalog pedig a belváros néhány perc sétával elérhető, ahogyan minden fontos létesítmény is, amelyre a mindennapokban szükség lehet (orvosi rendelő, iskolák, óvoda, gyógyszertár, autóbusz állomás stb.).

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodásan felújított ingatlan, kérem keressen bizalommal!

Virtuális sétát tehet a lakásban a következő linkre kattintva:

https://www.tiktok.com/@jeremcsuk_kadar_nikolett/video/7278258339153202464

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook