Eladó Családi ház – Derecske (ID841)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 841

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

A háromszintes családi ház, jelenleg is működő üzlethelyiséggel, Derecske belvárosának szívében helyezkedik el

Tökéletes választás lehet úgy is, ha az ingatlant kizárólag lakásként szeretnék hasznosítani az új tulajdonosok, de kiváló vétel akkor is, ha a üzlethelyiséget tovább szeretnék működtetni a jelenlegi formájában, vagy akár új ötlet szerint.
(Sokan örülnének például Derecskén egy olyan kávézónak, cukrászdának, ahol leülve fogyasztható egy sütemény, kávé, de feltehetően a működő üzlet továbbvitele sem lenne rossz megoldás, hiszen szinte egyedül itt van lehetőség Derecskén ajándékot vásárolni)

– A kényelmes lakótér az emeleten és a tetőtérben került kialakításra, az üzlethelyiség a földszinten található

– A házzal egybeépített kazánház tágas – akár műhelyként is funkcionálhat – melyen keresztül a garázs is megközelíthető. Így esős időben is belső térben juthatunk a garázsból a házba vagy fordítva.

– Az 1981-ben épült ingatlan szép állapotú, több alkalommal történt rajta felújítás, pl. a lakásban korszerű, műanyag nyílászárókra cserélték az ablakokat, erkélyajtókat, az üzletben a bejárati ajtót, de az ottani ablakok is kiváló hőszigeteltek.

– A legutóbbi felújítás 2018-2019-ben volt, ekkor a házat kívülről 15 cm vastagságú hőszigeteléssel és nemesvakolattal korszerűsítették. Ezáltal sikerült elérni azt is, hogy az utca zaja nem hallatszik be, és az energiafogyasztás is sokkal kedvezőbb lett.

– Az ingatlan két utcára nyílik, az egyik kapun egy kis udvarra jutunk, ahol lehetőség van kinti sütés-főzésre, vagy jó időben vendégek fogadására, gyerekeknek játszóudvar kialakítására. A másik utcáról nyíló kapun kisebb zárt udvarrészbe, illetve a garázsba juthatunk be az autóval.

– A házba belépve egy előszobába érkezünk, ahol beépített szekrények segítik a tulajdonosok tárgyainak elhelyezését. Innen egy közlekedőn át eljuthatunk az üzlethelyiségbe is, innen nyílik a kazánház, abból pedig a garázs és található itt egy WC helyiség is.

– Szép, fából készült lépcső vezet az emeletre, ahol tágas nappali, ebédlő és beépített konyha, szoba, spájz, kádas fürdőszoba, külön WC helyiség található

– A tetőtérben nappali, 2 külön nyíló szoba (melyből az egyik két kisebb szobából lett a felújítás során egybenyitva, s ha új tulajdonosa úgy szeretné, könnyen újra két szoba alakítható belőle), és zuhanyzós fürdőszoba WC-vel helyiségek vannak. A hálószobában beépített szekrények segítik a ruhaneműk elhelyezését

– Minden szoba laminált parkettás, a többi helyiség mázas kerámiával burkolt.

– Az emeleti részen terasz nyújt panorámás kilátást a város központra és két erkély is van, hogy kilépjünk a friss levegőre.

-Az ingatlan belső terében 3 klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A fűtés gázkazánnal történik padlófűtéses rendszerrel.

– Ha szeretne a város központjában a lehető legjobb helyen, nem csupán kinézetre nagyon tetszetős és jó, hanem műszaki állapotát tekintve is tökéletes, folyamatosan karbantartott, újított tágas családi házat, melynek alsó szintje igény szerint üzletként hasznosítható, akkor

HÍVJON VAGY ÍRJON MOST, ÉS TEKINTSE MEG MIHAMARABB!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook