Eladó Családi ház – Derecske (ID1369)

Ingatlanadatok

ie

Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt.

+36703383508

Ingatlanazonosító: 1369

Kérjük telefonon minden esetben az ingatlanazonosító alapján érdeklődjön!

Leírás az ingatlanról

Két generáció részére alkalmas az ingatlan, mert három szoba+ nappalis ház és lakható, fürdőszobás, jó állapotú melléképület is rendelkezésre áll a szépen rendben tartott udvaron.

– Az 1060 nm-es telken 88 nm-es családi ház, lakható, 31 nm-es melléképület, 24 nm-es üzlethelyiség, tárolók, gazdasági épületek (kb. 40 nm), gépkocsitároló + egy könnyűszerkezetű tároló (20nm) található, de kertészkedésre alkalmas hely, szép füves terület és gyümölcsfák is vannak.

– A két bejárattal rendelkező lakóházban a három szoba külön nyíló, van egy tágas nappali, ebédlő, főzőfülke, fürdőszoba, WC. A hátsó bejáratnál lévő helyiség akár a kazánház is lehetne, azonban itt a vegyes tüzelésű kazán a fürdőszobában lett elhelyezve.

– A padlóburkolat a szobákban padlószőnyeg, a többi helyiségben mázas kerámia.

– A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik, radiátorokon keresztül, a gáz nincs bevezetve, de a telek előtt elhalad a gázvezeték, így könnyen megoldható, ha erre lenne igény.

– A ház alapja beton, falazata B30-as tégla, jó állapotú, de a fürdőszoba felújításra szorul.

– A lakható melléképület egy konyhából, kis fürdőszobából, egy nappali- és egy hálószobából áll. A konyha rész alatt pince is van. A fűtés itt cserépkályhával megoldott.

– A térképen minden egyes épület fel van tüntetve (kivéve a könnyű szerkezetű).

– Az udvar és a kertrész is nagyon szépen rendben tartott, egy része parkosított, a kertben minden szükséges zöldség megterem, és vannak termő gyümölcsfák is.

Ha két generáció együtt költözne, vagy a lakás mellett üzlettel kapcsolatos elképzelést szeretne megvalósítani, vagy akár mindkettőt együtt, akkor hívjon vagy írjon nekünk, hogy időpontot egyeztethessünk és tekintse meg mihamarabb!

Ezt az ingatlant a(z) Debrecen és Vidéke Ingatlanközvetítő Bt. értékesíti. Az itt feltüntetett információk helyességéért, pontosságáért az értékesítő felel. Kérjük vedd figyelembe, hogy esetleges eltérések, hiányosságok lehetnek az ingatlan adataiban, melyekért az oldal üzemeltetője nem vállal felelőséget.

Elsődleges kép módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ingatlanadatok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Ár és alapadatok szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Leírás módosítása

You are not permitted to submit this form!

Galéria szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Ügyféladaok módosítása

You are not permitted to submit this form!

Érdekel ez az ingatlan?

Ha további információra van szükséged az ingatlannal kapcsolatban, vagy megtekintenéd, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Van ismerősöd, akit érdekelhet?

OSZD MEG FACEBOOKON!

Facebook