Hosszúpályi Rózsa

8.900.000 Ft

25.816
ID: HP0005
Eladó Ház / Családi ház
Hosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház RózsaHosszúpályi Eladó Ház Rózsa
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 4274 Hosszúpályi
Rózsa
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 76 m2
Szobaszám 3
Építés éve 1977
Költözhető azonnal
Szerkezet Egyéb
Telek terület 899 m2
Állapot Felújítandó
Komfort Komfort nélküli
Fűtés Nincs fűtés
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély Nem
Terasz 12 m2
Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Tájolás dél
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Tehermentes
Pince
Terasz

Hosszúpályi, Rózsa utca 14. szám alatt kínáljuk eladásra ezt a tágas és világos, 3 szobás, nagyon jó elosztású családi házat. A ház 1977-ben beton alappal szilikát falazattal készült. A cseréppel fedett tető jó állapotú. A négyszög alakú udvar a későbbiekben sok mindennek adhat helyet (szalonnasütő, úszómedence, grillező, gyermekjátszó, stb.)

A konyha elhelyezkedése miatt igény szerint kialakítható mögötte terasz is. A kazánházat - ahol a padlásfeljáró is helyet kapott - külső részre áthelyezve kialakítható a mostani helyén egy kis spájz is.

A házba belépve a bal oldali szobának a sarkában látható hiba az ereszcsatorna szétcsúszából eredő beázás következménye lett. A ház egyébként száraz, sok évi üresen állás után is teljesen száraz!

Pillanatnyilag a házban nincs fűtés (vegyestüzelésű kazánnal volt központi fűtés, de az előző tulajdonos a radiátorokat és a kazánt elvitte), a villany és a víz is ki lett kötve az előző tulajdonosok idején, mi pedig nem köttettük vissza. A csatornahálózatra az ingatlan csatlakoztatva van.

A gázcsonkot az udvaron belülre a szolgáltató díjmentesen bevezeti, amennyiben erre igény lenne.

Amennyiben olyan otthont szeretne családjának, amely a fenti jó tulajdonságokkal rendelkezik és lát fantáziát ebben a szuper kis házban, hívjon most a megtekintés miatt!