Derecske

25.700.000 Ft

72.914
ID: DE210324
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 90 m2
Szobaszám 5
Építés éve 1985
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 824 m2
Állapot Felújítandó
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély Igen
Erkély mérete 4 m2
Akadálymentesített Nem
Kilátás Utcára néző
Udvarra néző
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Tehermentes

Tágas, nagyon jó elosztású, 5 szobás családi ház eladó Derecskén.

Az ingatlanban a szobákon kívül (földszinten kettő, az emeleten pedig három), előszoba, előtér, közlekedő, konyha, kamra, gardrób, fürdőszoba, WC helyiség található.

A szobák egy kivételével (amelyben padlószőnyeg van) laminált padlósak, egyéb helyiségek padlóburkolata csempe.

A tetőtérben lévő három szobát úgy alakították ki, hogy belülről 5 cm-es szigeteléssel látták el őket, ezáltal télen is kellemes meleg biztosított ezekben a helyiségekben is anélkül, hogy mindez a fűtésszámlát jobban megnövelné.

A ház nagyon jó szerkezetű és állapotú, egy festés után akár azonnal költözhető, de mivel 1985-ben épült, azóta az időjárás az ablakokat érthetően nem kímélte, s bár jól zárnak, a felújítás ajánlott.
A csempeburkolatok jó állapotúak, nem szorulnak cserére, legfeljebb modernizálás céljából érdemes erre költeni.

Az udvaron egy tároló, egy műhely és egy hatalmas kétállásos garázs található még, az egyik részében nagy szerelőaknával, ipari árammal is ellátva.
Itt akár három autó számára is van hely, vagy kényelmesen lehet autót szerelni akár egyéb tevékenységre használni a helyiség egy részét két autó tárolásán túl is. Ebben az épületben van még egy mosdó-WC helyiség is.


Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan, hívjon vagy írjon és tekintse meg mihamarabb!


CSOK és hitel-ügyintézésben is segítséget nyújtunk igény esetén.

Kedvező hírek a kormány otthonteremtési programjának részeként az ingatlant vásárlóknak illetve ingatlanon felújítást végzőknek:

1., 2021. január elsejétől A CSOK támogatás igénybevételével ingatlant vásárlóknak nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni a megvásárolt ingatlanjuk után.

2., 2021. január elsejétől az ingatlanon végzett felújítások felét az állam támogathatja (maximum 3 millió Ft értékben). Ennek a LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSNAK a felhasználási köre sokkal tágabb, mint a korszerűsítésre igényelt CSOK támogatásé, amennyiben a kérelmező megfelel a feltételeknek!