Derecske

12.500.000 Ft

30.125

Eladó egy jó kis családi ház Derecskén, mely a felújítás befejezésével valódi kis ékszerdoboz lesz.

ID: DE220718
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4130 DerecskeTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 67 m2
Szobaszám 2 + ½ Építés éve 1950
Költözhető azonnalSzerkezet Vályogház
Telek terület 1425 m2Állapot Felújított
Komfort KomfortosFűtés Központi fűtés
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás északkelet
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Pince
Tehermentes

Leírás

Alacsony rezsijű, nagyon szuper kis ház, teljes bútorzattal keresi új gazdáját!

Debreceni vagy Debrecenhez nagyon közeli csere is lehetséges (akár zártkerti kis ingatlanra is)

Ha szeretne egy teljesen felújított otthonban élni ezentúl, akkor ne szalassza el ezt a kiváló alkalmat! Ezt a szép kis házikót a jelenlegi tulajdonosa majdnem befejezte, fájó szívvel ugyan, de meg kell válnia tőle. Az ingatlan ára teljesen befejezve 17millió forint lenne, de most 14,4 millió forintért az Öné lehet!
Ráadásként az eladó a teljes bútorzatot is átadja az új tulajdonosnak!

A főépület felújításának befejezéséhez majdnem minden anyag meg van - az ár természetesen ezeket is tartalmazza -, szinte csak a munkálatok hiányoznak. Ki lett cserélve az összes víz és villanyvezeték és új a szennyvízcsatorna is. A belső falak új vakolatot kaptak, a glettelés, festés is kész, már csak a színre festés és burkolás hiányzik.
A főépület hátsó részének vakolása is elkészült. Ez már nem az új tulajdonosra vár majd.

A konyhában mai modern konyhának megfelelő villamoshálózat lett kialakítva, meg lett részletesen tervezve az összes kapcsoló és konnektor - ezek szintén megvannak- valamint a lámpák elhelyezkedése is. Villany- és gázproblémák esetére a tulajdonos gondos előrelátó tervezésének köszönhetően lehetőség van sparhelt elhelyezésére is, így biztosítva a főzési és fűtési megoldást.

A főépület egy 2 szobás lakóház, amelyben helyet kapott egy kazánház-mosókonyha, egy étkező-konyha egy fürdőszoba és egy előszoba. A következő épületben alakítottak ki egy szobát, fürdőszobát és egy főzőkonyhát, amely most a lakóteret biztosítja gazdája számára. Ebben az épületben található még egy helyiség, amely akár egy kis műhelyként, nyári konyhaként, vagy akár "dühöngőként" is használható, alatta pedig egy ma egyre jobban megbecsült pince található.

Az udvarban további épületek láthatók: garázs, filagória, terménytárolók, fáskamra és góré épületek is - egytől egyig jó állapotban.

Kertészkedni szeretők különösen örülhetnek a csodás kis zöldséges és virágoskertnek, ahol akár megtermelhetik maguknak a sok sok finom BIO gyümölcsöket és zöldségeket! Ha nem szeretnek kertészkedni, akkor gyönyörű pihenőkert alakítható ki kis munkával!

Ajánlom azoknak, akiknek kimondottan jól jönne ez a két külön lakásos családi ház - a benne lévő bútorokkal együtt- sok lehetőséget nyújtva az új tulajdonosának!

A környékbeli településeken dolgozóknak fontos lehet az autópálya közelsége, amely 3 percnyi autózással elérhető, az autóbusz kb. 15 percnyi sétával érhető el.

Amennyiben szeretne egy valódi kis ékszerdobozt, hívjon most és tekintse meg mielőbb!