Derecske

24.900.000 Ft

67.105

Felújított családi ház Derecske belvároshoz közeli részén eladó!

ID: NIKI220703
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4130 DerecskeTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 61 m2
Szobaszám 2Költözhető azonnal
Szerkezet VályogházTelek terület 632 m2
Állapot FelújítottKomfort Összkomfortos
Fűtés Gáz - konvektorWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Kilátás Udvarra néző
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Légkondicionáló
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT családi ház Derecske frekventált részén eladó!

Hajdú-Bihar megye folyamatosan fejlődő, szép kisvárosában Derecskén, Debrecentől mindössze 22 km távolságra (mely autópályán 8 perc alatt megtehető), egy összkomfortos, felújított családi ház új tulajdonosát várja!

A tégla alapú (belül minden helyisége beton alappal rendelkezik), vályog falazatú egy szintes lakóház udvarral, rajta különböző melléképületekkel rendelkezik. A telek új, alig pár éves lemez kerítéssel lett ellátva az utcafronton.

A 2022. évben végzett felújítás során korszerűbbé tették az ingatlant. Az új műanyag bejárati ajtón belépve az előszoba tárul elénk, ahová vízálló laminált parketta lett beépítve, egyenesen tovább haladva a konyha-étkező (itt szintén vízálló laminált parketta található), melyből jobbra és balra is egy-egy szoba nyílik. Jobb oldalra tovább haladva tudunk még a teljes körűen felújított, új burkolatokkal és szaniterekkel ellátott, vadonatúj melegvizet biztosító bojlerrel felszerelt fürdőszoba, mely kapott egy új műanyag nyílászárót is.

A ház minden helyiségébe energiatakarékos LED lámpák lettek felszerelve, amelyek szép, modern hatást keltenek. Újak a kapcsolók és a konnektorok is. A villany vezetékek a régiek, de az újonnan felszerelt fűtő panelek és a légkondi biztonsága miatt ezekhez külön, új vezetékek lettek kiépítve.

Az ingatlan fűtését a nagy szobában gáz-konvektor biztosítja, a kis szobában új hűtő-fűtő legkondi, a konyha-étkezőben elektromos fali fűtőpanel, a fürdőszobában pedig egy törölközőszárító elektromos radiátor, hogy az új Tulajdonos kényelmét szolgálja a törölközők szárításában is.

Az ingatlan megközelítését autóval szilárd burkolatú út biztosítja, gyalog pedig a belváros néhány perc sétával elérhető, ahogyan minden fontos létesítmény is, amelyre a mindennapokban szükség lehet (orvosi rendelő, iskolák, óvoda, gyógyszertár, autóbusz állomás stb.).

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodásan felújított ingatlan, kérem keressen bizalommal!