Derecske

65.000.000 Ft

175.174

Háromszintes, földszintjén működő üzlethelyiséggel rendelkező, hőszigetelt, kényelmes családi ház eladó Derecskén, a belváros szívében

ID: DE220519
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4130 DerecskeTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 180 m2
Szobaszám 4Építés éve 1981
Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 317 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 3 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Erkély mérete 3 m2Terasz 8 m2
Akadálymentesített NemKilátás Panorámás
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Légkondicionáló
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Terasz

Leírás

A háromszintes családi ház, jelenleg is működő üzlethelyiséggel, Derecske belvárosának szívében helyezkedik el

Tökéletes választás lehet úgy is, ha az ingatlant kizárólag lakásként szeretnék hasznosítani az új tulajdonosok, de kiváló vétel akkor is, ha a üzlethelyiséget tovább szeretnék működtetni a jelenlegi formájában, vagy akár új ötlet szerint.
(Sokan örülnének például Derecskén egy olyan kávézónak, cukrászdának, ahol leülve fogyasztható egy sütemény, kávé, de feltehetően a működő üzlet továbbvitele sem lenne rossz megoldás, hiszen szinte egyedül itt van lehetőség Derecskén ajándékot vásárolni)

- A kényelmes lakótér az emeleten és a tetőtérben került kialakításra, az üzlethelyiség a földszinten található

- A házzal egybeépített kazánház tágas - akár műhelyként is funkcionálhat - melyen keresztül a garázs is megközelíthető. Így esős időben is belső térben juthatunk a garázsból a házba vagy fordítva.

- Az 1981-ben épült ingatlan szép állapotú, több alkalommal történt rajta felújítás, pl. a lakásban korszerű, műanyag nyílászárókra cserélték az ablakokat, erkélyajtókat, az üzletben a bejárati ajtót, de az ottani ablakok is kiváló hőszigeteltek.

- A legutóbbi felújítás 2018-2019-ben volt, ekkor a házat kívülről 15 cm vastagságú hőszigeteléssel és nemesvakolattal korszerűsítették. Ezáltal sikerült elérni azt is, hogy az utca zaja nem hallatszik be, és az energiafogyasztás is sokkal kedvezőbb lett.

- Az ingatlan két utcára nyílik, az egyik kapun egy kis udvarra jutunk, ahol lehetőség van kinti sütés-főzésre, vagy jó időben vendégek fogadására, gyerekeknek játszóudvar kialakítására. A másik utcáról nyíló kapun kisebb zárt udvarrészbe, illetve a garázsba juthatunk be az autóval.

- A házba belépve egy előszobába érkezünk, ahol beépített szekrények segítik a tulajdonosok tárgyainak elhelyezését. Innen egy közlekedőn át eljuthatunk az üzlethelyiségbe is, innen nyílik a kazánház, abból pedig a garázs és található itt egy WC helyiség is.

- Szép, fából készült lépcső vezet az emeletre, ahol tágas nappali, ebédlő és beépített konyha, szoba, spájz, kádas fürdőszoba, külön WC helyiség található

- A tetőtérben nappali, 2 külön nyíló szoba (melyből az egyik két kisebb szobából lett a felújítás során egybenyitva, s ha új tulajdonosa úgy szeretné, könnyen újra két szoba alakítható belőle), és zuhanyzós fürdőszoba WC-vel helyiségek vannak. A hálószobában beépített szekrények segítik a ruhaneműk elhelyezését

- Minden szoba laminált parkettás, a többi helyiség mázas kerámiával burkolt.

- Az emeleti részen terasz nyújt panorámás kilátást a város központra és két erkély is van, hogy kilépjünk a friss levegőre.

-Az ingatlan belső terében 3 klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A fűtés gázkazánnal történik padlófűtéses rendszerrel.

- Ha szeretne a város központjában a lehető legjobb helyen, nem csupán kinézetre nagyon tetszetős és jó, hanem műszaki állapotát tekintve is tökéletes, folyamatosan karbantartott, újított tágas családi házat, melynek alsó szintje igény szerint üzletként hasznosítható, akkor

HÍVJON VAGY ÍRJON MOST, ÉS TEKINTSE MEG MIHAMARABB!