Derecske

17.900.000 Ft

49.819
ID: DE210112
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 70 m2
Szobaszám 1
Szerkezet Vályogház
Telek terület 1171 m2
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Házközponti fűtés
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Kilátás Udvarra néző
Tájolás dél
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Amerikai konyhás
Tehermentes
Kandalló
Beépített konyha
Gépiesített
Riasztó
Légkondicionáló

Eladásra kínálok Derecskén egy belülről teljesen felújított családi házat.

Az újítás során a víz- és villanyvezetékeket újakra cserélték, megújult a központi fűtés, a meleget vízteres kandallóval biztosítják, és padlófűtés is kialakításra került. Riasztót, valamint légkondicionálót is beszereltettek a tulajdonosok.

Az átalakítás során minőségi anyagokat használva újult meg a padlóburkolat, a fürdőszoba, konyha és a WC is.

A konyha részbe igényes beépített konyhabútor került, gépesítéssel együtt.

A takaros kis családi házban egy szoba + nagyon tágas amerikai konyhás nappali, valamint fürdőszoba és WC helyiségek találhatók. A nappaliból azonban könnyedén egy újabb szoba alakítható ki, egy egyszerű válaszfal segítségével, de a ház hátrafelé is tovább bővíthető, ha a tulajdonosa nagyobb alapterületű házat szeretne újabb szobával.

A teljes belső felújítás következtében valószínűleg hosszú évekig semmire nem kell költenie.
Ha bővíteni nem kívánja, akkor szép külső eléréséhez egy utolsó lépés, pl. egy nemes vakolat megoldása vár csak az ingatlan új tulajdonosára, hogy kívülről is tökéletes legyen.

Az udvaron található még egy új melléképület, melynek funkciója műhely-tároló. Itt szintén van fűtés, kandallóval. Ehhez a fából készült melléképülethez csatlakozik egy fatároló is.

A telek (1171 m2) elég nagy ahhoz, hogy tulajdonosai akár egy szép parkosított részt is kialakíthassanak, mellette akár veteményes- illetve gyümölcsöskertnek is bőven van hely.

Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan, hívjon, vagy írjon üzenetet és tekintse meg mihamarabb!


Kedvező hírek a kormány otthonteremtési programjának részeként az ingatlant vásárlóknak illetve ingatlanon felújítást végzőknek:

1., 2021. január elsejétől A CSOK támogatás igénybevételével ingatlant vásárlóknak nem kell majd vagyonszerzési illetéket fizetni a megvásárolt (új vagy használt) ingatlanjuk után.

2., 2021. január elsejétől az ingatlanon végzett felújítások felét az állam támogathatja (maximum 3 millió Ft értékben). Ennek az úgynevezett LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSNAK a felhasználási köre sokkal tágabb, mint a korszerűsítésre igényelt CSOK támogatásé, amennyiben a kérelmező megfelel a feltételeknek!