Derecske

14.900.000 Ft

42.273
ID: DE200910
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 86 m2
Szobaszám 2
Építés éve 1960
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 1112 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Terasz 12 m2
Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás kelet
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban Igen
Energetikai tanúsítvány HH
Extrák Kandalló
Terasz

Jó állapotú házat szeretne –jó áron, Derecskén? Akkor tekintse meg ajánlatunkat mihamarabb!
Beton alapú, tégla falazatú, folyamatosan újított, közel 90 m2-es családi házat kínálok eladásra.

Az újítások során a szobák laminált parkettássá, egyéb helyiségek mázas kerámiával burkoltakká váltak, a fürdőszobában zuhanyfülke került kialakításra, valamint az ablakokat is hőszigetelt műanyagra cserélték. Így a ház belseje a mai igényeknek megfelelően szépült.

A fűtés gázkazánnal történik, de van emellett vegyes tüzelésű kazán is, sőt, hideg téli estéken akár kandallóval is lehet biztosítani a kellemes meleget.

A két tágas szobának külön bejárata van, a konyha, mely az eredeti házhoz hozzáépített részben került kialakításra, elég tágas ahhoz, hogy ebédlőként is funkcionálhasson.

A konyha előtti részen, a ház hátsó részénél egy fedett terasz is található.

A teraszra és a ház külső részére – mely nem rossz állapotú így sem- való csekély ráfordítással az ingatlan kívülről is megújulhat, s új tulajdonosa így már a kívül-belül modernizált otthona előnyeit is élvezheti.
Az udvaron található még egy nagyobb méretű, közepes állapotú melléképület, melynek egy kisebb része alatt pince is van.

Az 1112 m2-es telek hasznosítására sok lehetőség adódik, például saját gyümölcs és zöldségtermesztésre, emellett parkosított udvar kialakítására is bőven van hely.

Az ár tartalmazza a bútorzatot is.

Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan, hívjon vagy írjon és tekintse meg mihamarabb!


CSOK és hitel-ügyintézésben is segítséget nyújtunk igény esetén.

Kedvező hírek a kormány otthonteremtési programjának részeként az ingatlant vásárlóknak illetve ingatlanon felújítást végzőknek:

1., 2021. január elsejétől A CSOK támogatás igénybevételével ingatlant vásárlóknak nem kell majd vagyonszerzési illetéket fizetni a megvásárolt (új vagy használt) ingatlanjuk után.

2., 2021. január elsejétől az ingatlanon végzett felújítások felét az állam támogathatja (maximum 3 millió Ft értékben). Ennek az úgynevezett LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSNAK a felhasználási köre sokkal tágabb, mint a korszerűsítésre igényelt CSOK támogatásé, amennyiben a kérelmező megfelel a feltételeknek!