Derecske

10.900.000 Ft

32.774
ID: 000073
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 60 m2
Szobaszám 1 + 2x½
Szerkezet Vályogház
Telek terület 3000 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - konvektor
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Cserépkályha
Tehermentes

CSOK IGÉNYLÉSÉHEZ ALKALMAS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA!

CSOK ÉS HITEL ÜGYINTÉZÉSÉBEN SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK!

DERECSKÉN 1 + 2 SZOBÁS GÁZ ÉS CSERÉPKÁLYHA FŰTÉSES CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

A környék:

Derecske város Debrecentől 25 km-re az új M35-ös autópályán néhány perc alatt elérhető. A buszközlekedés, vonatközlekedés a városban kiváló.

A ház:
A vályogból épült családi ház az 1950-60-as években épült az akkori legmodernebb építészeti megoldásokkal. Ennek köszönhetően a mai napig megtartotta eredeti formáját annyi változtatással, hogy a tulajdonos az egyik szobát gipszkaron fallal ketté választotta, így a két gyereknek két külön kuckót tudott biztosítani. (Alaprajaz a képek között).

A folyosóra belépve, majd onnan balra haladva a fürdőszobát találjuk (itt gázkonvektor biztosítja a meleget). A folyosóból jobbra került kialakításra egy kamra, előre haladva pedig az étkező-konyhába jutunk, ahonnan balra tovább haladva található a két félszoba amelynek közös a bejárati ajtaja, jobbra pedig a nagyszoba található. A szobák nyílászárói hőszigetelt műanyag ablakok, a bejárati ajtó fatokozású. Az ablakokra redőnyök és szúnyoghálók is vannak felszerelve.

A ház néhány éve lett felújítva, amikor is a villanyvezetékek is cserélve lettek (kivéve a két kis szobát). Egy tisztasági festés után aznnal költözhető.

A telek
A nagy, 3000 m2-es telket az eladó megosztotta, így a telekrész külön is megvásárolható (csak a telek irányára: 3,900.000.- forint), de ha valaki telephelynek, vagy gazdálkodásra szeretné megvásárolni akkor természetesen egyben is megvásárolható (így az irányár: 10.900.000.- forint). A telken találhatók melléképületek és egy góré is.

Környezet:
Az ingatlan közelében található vegyesbolt, valamint 10-15 perc sétányira a városközpont, ahol orvos, gyógyszertár, óvoda, iskola és minden fontos létesítmány megtalálható.

Személyes vélemény:
Tökéletes ház, rendezett udvarral, széles utcával.
Szeretett otthona lehet bárkinek, aki szeretne a városközpont zajától visszavonulni, vagy akár társasági összejöveteleket tartani, nyáron az udvaron főzni vagy sütögetni, de aki telephelynek szeretné megvenni a lakóházat akár albérletbe kiadva, plussz haszonra tehet szert (Derecskén nagyon keresik az albérletet, mert nem igazán van, így napokon belül kiadható egy ilyen jó állapotú családi ház!).

Az ingatlan tehermentes!

Hívjon most és tekintse meg mihamarabb az ingatlant!