Derecske

22.900.000 Ft

66.425
ID: 000146
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 250 m2
Szobaszám 4
Szerkezet Egyéb
Telek terület 1000 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 3 szintes
Fűtés Központi fűtés
Belmagasság 3 méter felett
Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás nyugat
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Terasz
Légkondicionáló
Pince

CSOK IGÉNYLÉSÉHEZ ALKALMAS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA!

CSOK ÉS HITEL ÜGYINTÉZÉSÉBEN SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK!

Derecske belvárosában - Debrecen vonzáskörzetében - csendes utcában 4 szobás, 2 fürdőszobás, nagy nappalis, alápincézett családi házat kínálok eladásra olyan új tulajdonost keresve, aki szereti a kényelmet, a tágas és világos tereket. A ház építésekor a tulajdonosok mindenből a legjobbat választották, hogy igazi luxus otthont tudhassanak a magukénak.

A nagy teraszról belépve a házba egy előszobába jutunk, ahonnan a földszinti fürdőszoba közelíthető meg, itt található a lejáró a pincébe, valamint az előszobából balra fordulva egy légtérben - mégis külön - található a jól felszerelt konyha, az étkező és a tágas nappali, valamint ezen a szinten egy szoba is szolgálja a lakói kényelmét.

A felső szintre érve a felső nappaliból nyílik a fenti fürdőszoba és két szoba, melyek ugyanolyan világosak mint a ház többi helyisége.

A nem túl nagy, ugyanakkor nem túl kicsi udvaron egy 3x5 méteres 1,80 méter mély fürdőmedence és filagória nyújt kényelmet a nyári meleg napokra, a kerti partikhoz, vagy a nyugodt családi délutánokhoz. Az udvaron található kerti csap miatt vízért nem kell minden esetben a házba bemenni, valamint a fúrott kút lehetőséget biztosít arra, hogy az udvaron - kertben - élő növények mindig üde zöldek legyenek.

Az ingatlantól 5 perc sétával elérhető a buszmegálló, vegyesboltok, Penny áruház, iskola, óvoda és szinte minden egy család számára fontos intézmény! A derecskei közlekedés kiváló, buszok szinte 20 percenként járnak és ha év végéig átadásra kerül Berettyóújfalunál az autópálya, akkor a 47-es úton is és az új autópályán is gyorsabban eljuthat Debrecenbe, mint a megyeszékhelyen egyik helyről a másikra!

Ajánlom azoknak, akik panelből, társasházból költöznének kertes házba, hiszen Debrecenben egy társasházi lakás árából, esetleg kicsit megpótolva egy olyan családi házat kapnak, ahol nem hallatszik át ha a szomszéd felújít, falat fúr, szaladgál a gyerek a felső szomszédban, esetleg hangosan hallgatja a zenét. Ajánlom még azoknak, akik szülőknél laknak és szeretnéntek egy kényelmes szép különálló otthont maguknak.

Szükség és igény esetén a gyors és rugalmas hitel- és CSOK ügyintézését díjmentesen vállalom!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez a szép családi ház Ön új otthona lehet és minden igényét kielégítve biztosíthatja családja nyugalmát, hívjon most, hogy mielőbb megnézhesse!

Érdeklődni lehet a 0670/411-91-39-es telefonszámon munkanapokon 10:00-17:00 között!