LAKÁSTAKARÉKSZÁMLA

A Lakástakarék szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk.

Miből áll a szerződéses összeg?

A szerződéses összeg a betétbefizetések és a kamatok és a lakáskölcsön összegéből áll, ami természetes személyek esetén termékmódozattól függően 500.000 és 15.000.000 Ft között változhat. 

Milyen előnyökkel jár a lakástakarék szerződés?

Megtakarítási időtől és számlanyitási díjkedvezménytől függően EBKM állami támogatással: 4,25-12,54%, EBKM állami támogatás nélkül: -1,64 - -0,05%. Az állami támogatás mértékére, illetve az állami támogatás számítására vonatkozó részletes információkat az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, amelyet bármikor megtekinthet.

Magas hozam, kamatadó-mentesség

A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, ugyanis az induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni. Havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a betéti kamat révén pedig magas hozam realizálható. A megtakarítás után járó kamat kamatadómentes.

A megkötött Lakástakarék szerződéseknél az állami támogatás és a betéti kamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változik.

Kedvező hitellehetőség

Ha a megtakarítási időszak lejárta előtt van szüksége kölcsönre, akkor igényelje Áthidaló Kölcsönünket, mellyel akár a teljes szerződéses összeget felveheti már a megtakarítási számlája megnyitása után.

Ha megtakarítása a megtakarítási időszak lejártakor nem fedezné a lakással kapcsolatos céljait, akkor kedvező, fix kamatozású, forint alapú lakáskölcsönt igényelhet, melynek mértéke már a szerződéskötéskor előre rögzített.

Sokféle lakáscélra

A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, a megtakarítás – és a lakáskölcsön is, ha igényli – számtalan, lakással kapcsolatos célra felhasználható. 

Rugalmas

Ön dönti el, hogy havonta mekkora összeget és milyen időtartam alatt szeretne megtakarítani.
A havi befizetendő összeg 1.340 Ft és 20.000 Ft közötti, a megtakarítási idő 4, 5, 6, 8 vagy 10 év lehet.

A havi befizetendő összeg rugalmasan változtatható, szabadon emelhető (vagy csökkenthető) és a megtakarítási idő is meghosszabbítható – maximum 120 hónapig –, így a megtakarítás összege tovább gyarapodhat.

A Lakástakarék szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, gyermek, szülő, nagyszülő, unoka) átruházható, megosztható, illetve több szerződés össze is vonható.

Jól tervezhető

Az előre meghatározott havi befizetések és törlesztések, valamint a fix betéti és kölcsönkamatok miatt könnyen áttekinthető, előre kiszámítható.

Biztonságos

Törvényi szabályozáson alapuló, biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.
 

Lakástakarék számlanyitási kedvezményekkel!

Kérjen visszahívást, vagy hívjon most a 06703383508-as telefonszámon!

   


Vissza