Debrecen

195.000.000 Ft

493.896
ID: 000051
Eladó Telek / Belterület
Debrecen Eladó TelekDebrecen Eladó TelekDebrecen Eladó TelekDebrecen Eladó TelekDebrecen Eladó Telek

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4025 DebrecenTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Telek / BelterületAlapterület 3.837 m2
Közműellátás Csatorna
Víz
Domborzati viszonyok Sík
Növényzet NincsMegközelíthetőség Aszfaltúton
Közúton
Extrák Tehermentes
Hány százalékban beépíthető? 50 %

Leírás

Központhoz közeli építési telket keres beruházhásához Debrecenben?

Debrecen belvárosához közeli, jó elhelyezkedésű 3837 m2-es, üres építési telket kínálok eladásra. A telek elhelyezkedése miatt alkalmas lehet társasházak, üzletek, egyéb építmények létesítésére. Ideális lehet olyan beruházáshoz, ahol a célközösség minden korosztály vásárlói közössége. A feltöltött képeken a látványterven látható és megtervezhető a telek maximális beépíthetősége. A víz és csatorna a telken belül van. A gáz telekhatárig ki van építve. A villanyoszlop közvetlenül a telek előtt van.

A látványterv és az alaprajzok szerint társasház lenne, a földszinten és az első szinten üzletekkel, a második, harmadik szinten pedig 42 lakással, az alagsorban teremgarázs funkcióval. A telek beépíthetősége 50%. A párkánymagasság 8,5 – 12,5 méter között lehet.

A jelenlegi tulajdonos korábbi elképzelése szerint üzleteket és lakóingatlanokat kívánt a telken építeni, melyre vonatkozóan tervekkel rendelkezik, azonban fejlesztési koncepció megváltozása miatt most értékesíteni kívánja.

Az ingatlan olyan elhelyezkedésű, ahol nagyon sok ember közlekedik gyalogosan, de a gépjárműforgalom is számottevő.

A közelben, 2-10 perces sétával elérhetők: autóbusz állomás, bevásárlóközpont, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskolák, óvoda, vegyesboltok és sok más üzlet is található a közvetlen közelben.

A telek irányára: 195 millió forint + Áfa.

Érdeklődni lehet a 0670/411-91-39-es telefonszámon munkanapokon 10:00-17:00 között!