Derecske

7.600.000 Ft

21.562
ID: DE2008042
Eladó Ház / Családi ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 60 m2
Szobaszám 1 + ½
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet Vályogház
Telek terület 905 m2
Állapot Közepes állapotú
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Központi fűtés
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Pince
Tehermentes

Eladó Derecskén, a központtól távolabbi elhelyezkedésű, régi építésű, ám többszöri (2005, 2008) felújítással összkomfortossá átalakított, kisebb, 60 m2-es családi ház, 905 m2 nagyságú telekkel.

Az épületben helyet kapott egy spájz valamint kazánház is vegyes tüzelésű kazánnal a tornác beépítése során. Ekkor néhány nyílászáró is műanyagra lett cserélve.

A fürdőszoba és WC külön helyiségben van, a szobákban padlószőnyeg, egyéb helyiségek járólappal, illetve mozaikkal vannak burkolva.

Az udvaron egy faszerkezetű melléképületben van a tüzelőanyag tároló, és a garázs, szerelőaknával, melyet pinceként is lehet használni zöldségek tárolására.

A kertben, mely a teleknek körülbelül a fele, gyümölcsfák vannak, de gazdája minden szükséges zöldséget is meg tud termelni itt.
Hívjon vagy írjon és tekintse meg mihamarabb!

Az ingatlanirodai telefonszám: / +36 (70) 633-80-44/ hétköznapokon 10-16 óra között érhető el.
Munkaidőn kívül is elérhető : / +36 (70) 411-91-39/ vagy ha nem, később visszahívjuk.


Kedvező hírek a kormány otthonteremtési programjának részeként az ingatlant vásárlóknak illetve ingatlanon felújítást végzőknek:


2021. január elsejétől az ingatlanon végzett felújítások felét az állam támogathatja (maximum 3 millió Ft értékben). Ennek az úgynevezett LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSNAK a felhasználási köre sokkal tágabb, mint a korszerűsítésre igényelt CSOK támogatásé, amennyiben a kérelmező megfelel a feltételeknek!