Derecske

23.500.000 Ft

68.165
ID: 000102
Eladó Ház
Derecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó HázDerecske Eladó Ház
Elhelyezkedés 4130 Derecske
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház
Alapterület 100 m2
Szobaszám 3
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet Vályogház
Telek terület 1000 m2
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Terasz 20 m2
Parkolás benne van az árban Igen
Extrák Beépített konyha
Tehermentes
Kandalló
Alacsony rezsi
Terasz

CSOK IGÉNYLÉSÉHEZ ALKALMAS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA!

CSOK ÉS HITEL ÜGYINTÉZÉSÉBEN SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK!

Eladásra kínáljuk ezt a 2013-ban felújított családi házat.
A bejárati ajtón belépve a nappalival állunk szemben, melyben található egy minibár részleg is, beépített hűtővel. A fűtés gázzal, illetve a nappaliban elhelyezkedő vízteres kandallóval megoldott, attól függően, hogy újdonsült tulajdonosa melyik módszert preferálja, azonban a kandallóval történő fűtés sokkal költségkímélőbb megoldás és talán hangulatosabb is.

A nappaliból balra fordulva egy kis folyosót találunk, melynek végén beépített polcos szekrény található, mellette pedig egy utcára néző, kb 20 m2-es hálószoba. A nappaliból nyílik a másik valamivel kisebb, de szintén utcára néző hálószoba, a másik irányban pedig a fürdőszoba, egy külön nyíló wc-vel.

A bejárati ajtóhoz visszaérve, majd jobbra fordulva található a konyha, gőzölt akácos, beépített konyhaszekrénnyel, beépített sütővel. A konyhából nyílik egy kb 5 m2-es spájz, ahol a gázkazán is található, valamint a harmadik hálószoba is.

Irányár: 23 500 000.- Ft


Hívjon most!

Érdeklődni lehet a 0670/411-91-39-es telefonszámon munkanapokon 10:00-17:00 között!